کنگره بین المللی زیست پزشکی سرطان و سلول های بنیادی
به گزارش روابط عمومی ستاد زیست فناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی، دکتر قانعی، در افتتاحیه کنگره بینالمللی زیست پزشکی سرطان و سلولهای بنیادی، با اشاره به اهمیت سرمایهگذاری در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، بر ضرورت حرکت ایران به سمت ۱۰ کشور برتر در این حوزه تاکید کرد.
وی با اشاره به آمارهای جهانی در خصوص رشد بازار پزشکی بازساختی و سرمایهگذاریهای کلان کشورهای مختلف در این حوزه، اظهار داشت: "اگر بخواهیم عقب نمانیم، باید آینده را پیشبینی کنیم و بر اساس آن برنامهریزی کنیم. در حوزه سلولهای بنیادی، ایران با وجود پیشرفتهای قابل توجه، همچنان فاصلهای تا کشورهای پیشرو دارد."
دکتر قانعی با تاکید بر نقش دولت در حمایت از این حوزه، گفت: "دولت باید با ایجاد زیرساختها، حمایت از شرکتهای دانشبنیان و تسهیل سرمایهگذاری بخش خصوصی، زمینه رشد و توسعه این فناوری را فراهم کند. همچنین، باید به دنبال کاهش موانع قانونی و اداری در این حوزه باشیم."
دبیر ستاد زیست فناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی در بخش دیگری از سخنان خود به آینده پزشکی و نقش فناوریهای نوین در آن اشاره کرد و گفت: "در آینده، پزشکی شخصیسازی شده و پیشبینیکننده خواهد بود. با استفاده از فناوریهای نوین، میتوان بیماریها را پیش از بروز تشخیص داده و درمانهای موثرتر را برای هر بیمار به صورت جداگانه ارائه داد."
دکتر قانعی در پایان سخنان خود بر ضرورت همکاری بینالمللی در حوزه سلولهای بنیادی تاکید کرد و گفت: "با همکاری با سایر کشورها میتوانیم به پیشرفتهای سریعتری در این حوزه دست پیدا کنیم."
نظر دهید